De dag van het Datacenter 2009 was zeker een groot succes te noemen!

De officiële marktintroductie van DataCenterKoelingTM heeft plaats gevonden!

Het Persbericht marktintroductie DataCenterKoeling is door SenterNovem in de markt gebracht. Daarnaast heeft er een eerste presentatie plaats gevonden op de Dag van het Datacenter.
Op 8 december nog meer nieuws in Rotterdam!

De samenwerkende partners die Jo van de Pas van DataCenter Infra Solutions als uitvinder van het koelconcept ondersteunen zijn: Getronics, Peutz, SenterNovem en StatiqCooling. Van elk partnerbedrijf was er ook 1 vertegenwoordiger op de stand aanwezig om standbezoekers te woord te staan. Op de stand werd ook een doorlopende video getoond die te zien is op de pagina De techniek

Heeft u De dag van het DataCenter gemist en /of wilt u nog wat meer weten van ons nieuwe koelconcept weten of wilt u hierbij mogelijk ook nog samen met ons uw publicitair voordeel behalen dan zijn er zeker nog kansen? Breng de komende week gratis een bezoek aan De week van de Koude in de Doelen in Rotterdam op 8 december waarbij ook nog een gelegenheid is om u uitvoering te woord te staan. Zelf contact met ons opnemen mag uiteraard ook.

Kies Contact DataCenterKoeling of vul dan de box in rechtsboven op deze pagina of ga naar de contactpagina als u daarnaast nog aanvullende informatie aan ons mee wilt zenden.  

Volg de media of kom zelf volgende week kijken op De week van de Koude!

De dag van het datacenter die voor u als eindgebruiker geheel gratis toegankelijk was kende ongeveer 275 zeer geinteresseerde bezoekers waarvan er meer dan 20% extra inhoudelijke informatie bij onze stand hebben gekregen. Ook de presentatie die die we over ons koelconcept gaven, en die werd gegeven door Ben Meesters van Getronics, trok ook een groot aantal belangstellende.

Groen en duurzaam krijgt eindelijk meer inhoud. Zeker als die u veel geld op kan gaan leveren en u direct op een grote duurzame voorsprong kan zetten (meer dan 70%  CO2 uitstoot reductie voor het koelen en ook geen schadelijke koelgassen meer).

Hieronder een paar foto’s van het congres De dag van het DataCenter.

De_dag_van_het_DataCenter

De dag van het Datacenter. Onze gezamenlijke stand en de zeer goed bezochte presentatie.

De_dag_van_het_DataCenter_2

De dag van het Datacenter Nog even wat napraten.

Comments are closed.