De week van de koude op 8 december 2009 drukker bezocht dan ooit!

SenterNovem organiseerde op dinsdag 8 december Hét congres voor de koelsector een wereld volop in ontwikkeling.

Een overheid die verplicht duurzaam gaat inkopen. Nog meer dan 10.000 oude R22 koelinstallaties in gebouwen en bedrijven en moeten uitgefaseert worden. Een zeer snel stijgende koelvraag in de datacenters blijft aanwezig ondanks het minder stroomverbruik van de apparatuur en virtualisatie acties. En daarnaast de uitdaging van in 2020: 30% CO2-reductie en 20% duurzame energie.

De week van de Koude

Deze ontwikkelingen vragen om een innovatieve, energiebesparende sector, die oplossingsgericht is en gaat voor duurzaamheid, comfort én milieuvervuiling tegengaat! Kortom er is een strategische omslag vereist. Is de koelsector daar klaar voor?

De bestaande koelmarkt blijkt nog gerede twijfel te hebben maar de overheid gaat wel duidelijk door naar de afgesproken doelstellingen!

Wij willen u laten zien dat wij er met onze DataCenterKoeling™ al wel klaar voor zijn en willen u daarbij wel de grote voorwaartse stap te maken.

Inspireer, discussieer, denk en luister mee op 8 december, werd wel zeer letterlijk genomen bij onze workshop.

Wij danken dan ook iedereen die er zijn bijdrage aan heeft gegeven en danken SenterNovem voor de uitnoding hierbij aanwezig te mogen zijn waardoor we onze volgende voorwaatse stap gaan maken.

Hieronder enkele foto’s van het zeer geslaagde congres

Week van de Koude op8-12-2009 in de Doelen in Rotterdam

Een zeer goed bezocht congres met een duidelijke boodschap naar de koelbranch

 

Week van de Koude op 8-12-2009 in de Doelen in Rotterdam_2

De duidelijke boodschap 100% duurzaam koelen datacenters en nakomen van zelfregulerende afspraken door de datacenter branch anders volgt handhaving op milieuwetgeving

Comments are closed.