Onze MVO bijdrage aan een betere toekomst

Onze koningin Beatrix zei in haar kerstboodschap:
“Wie de wereld wil veranderen, moet nu eenmaal beginnen bij zichzelf.
Bovendien moet in elke besluitvorming de kwaliteit van de toekomst meetellen.
Die ligt in beschermen van natuur en milieu, respect voor het culturele erfgoed en onderkennen van immateriële waarden die zin geven aan beschaving.”

Het ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie vermeld ons koelconcept DataCenterKoeling™ zeer uitvoerig in hun nieuwe factsheet en brochure:
“Het concept DataCenterKoeling™ reduceert het energieverbruik fors ten opzichte van traditionele koelsystemen. Het gevolg: geen investering in een koelmachine, een optimale besparing aan energie, op een uiterst duurzame manier.”
In de brochure, hoofdstuk 2 en 3, wordt een inhoudelijke beschrijving van het 80% energiebesparende koelconcept DataCenterKoeling™ gegeven.

Uw besluitvorming kan vanaf nu ook de kwaliteit van de toekomst bepalen!

Hoe wij daar met onze ruim 30 jarige datacenter ervaring een duurzame invulling aan hebben gegeven kunt u in de onderstaande video zien.
(Met een “gezond boerenverstand” en een eigen maatschappelijke visie, naast de ervaring met al honderden jaren in gebruik zijnde technieken versus het dagelijks bezig zijn met de meest complexe installaties en technieken, is dit duurzame gepatenteerde koelconcept ontstaan).

Met dank aan de Rabobank die mij deze, door Double 2 Mediaproducties geproduceerde, video geschonken heeft als 1e prijswinnaar van de Herman Wijffels pitch Award 2010.

Comments are closed.